Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Παρουσίαση Σχεδίου Δράσης του Σχολείου Δεύτερης Ευκιαρίας σε επιστημονικό συνέδριο

Στις 9-11 Οκτώβρη 2015 πραγματοποιήθηκε το επιστημονικό Συνέδριου CIE2015 (Conference on Informatics in Education, Συνέδριο για την Πληροφορική στην Εκπαίδευση) που διοργανώθηκε για 7η φορά από το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά και το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με την ΕΠΥ και εστιάζεται στην Πληροφορική, αλλά και στις ΤΠΕ στην εκπαίδευση.
Στα πλαίσια του Συνδρίου, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 στις 10:00 π.μ., έγινε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά η παρουσίαση της εργασίας «Adult Learners from the Ionian Islands of Corfu and Kefalonia Share Cultural Heritage on Wikimedia Commons and Wiktionary» (Ενήλικοι μαθητές δημιουργούν λήμματα για την πολιτιστική κληρονομιά των Ιονίων Νήσων στα Wikimedia Commons και Wiktionary).
Η εργασία που υποβλήθηκε στο συνέδριο συντάχθηκε από κοινού με τον εκπαιδευτικό κ. Μάριο Μαγιολαδίτη του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κέρκυρας από κοινού με την καθηγήτρια κα. Μίνα Θεοφιλάτου του  Β” Εσπερινού Λυκείου  Κεφαλονιάς.
Εκεί παρουσιάστηκε το Σχέδιο Δράσης «Τα χωριά της Λευκίμμης στην Βικιπαίδεια» με φωτογραφίες που τράβηξαν εκπαιδευόμενοι του σχολείου μας και λήμματα που έγραψαν στα ελληνικά και στα αγγλικά προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την πολιτισμική κληρονομιά του νησιού μας.



***

The full paper is written in English:
The submission was published in Conference proceedings (ISBN 978-960-578-010-4)

We also provide:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου